Details

Phoenix was vanmiddag goed vertegenwoordigd in de Trappenbergloop te Huizen met Martin, Lorraine, Karin, Maud, Menno, Marcel, Bart en Michiel met aanmoedigingen van Joost en Henny. Als ik de uitslagen bekijk zie ik zelfs dat bijna iedereen op het podium geëindigd is! Ondanks dat de trappenberg door niemand gevonden is, waren de geluiden van de lopers die ik gesproken heb alleen maar positief.

Op een prachtig zonnig parcours liepen Martin en Lorraine naar de winst op de 5km. Karin zat hier kort achter op een tweede plaats. Voor Lorraine was dit extra mooi omdat ze al meer dan een jaar geen wedstrijd had kunnen lopen vanwege blessureproblemen. Ook Karin kon alleen maar tevreden zijn met de prestigieuze taart die zij won, ze zat namelijk binnen de afgesproken 3:30min achterstand op Martin.
Maud liep op de tegelijkertijd gestartte 7.5km naar de winst. Erg tevreden finishte ze in 30:34 met meer dan 4 minuten voorsprong de 2e dame. Dit belooft veel goeds voor de run-bike-run ambities voor de komende tijd.

Op de 10km liepen Marcel, Michiel, en ik de eerste van vier rondes gelijk op, met Bart daar kort achter. Na de startronde kozen wij allen ons eigen tempo en tevreden finishte ik als eerste, Marcel als 4e en Bart en Michiel als 6e en 7e (2e en 3e in M35 categorie). Voor mij was dit een uitstapje en eerste 10km ooit, Joost heeft mij beloofd dat de wedstrijden vanaf nu weer korter worden.

Overigens hebben wij volgens de uitslagenlijst de snelste loper (E. Toryn uit Huizen) op de 10km gemist, wij verdenken hem ervan in een camouflagepak gelopen te hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*