Details

Vier atleten van Olympus ’70 hebben vandaag deelgenomen aan de Losseveter T-meeting in Tilburg. Alle vier kwamen zij in actie op de 400m. De T-meeting werd voor de derde keer georganiseerd en behoort tot één van de grotere baanwedstrijden van Nederland.

Yvonne de Jong mocht bij de dames het spits afbijten, zij startte in de tweede van drie series. Vanuit baan twee wist Yvonne haar serie op indrukwekkende wijze te winnen in een tijd van 58.97sec, dit was voor Yvonne de eerste keer dat zij onder de magische grens van één minuut dook. In de derde en snelste serie gingen Amy Stolk en Lianne van der Lugt van start, beide dames grepen zaterdag in Hoorn nog de bronzen medaille op het Nederlands kampioenschap 4x400m. Amy finishte als derde in een nieuwe toptijd van 58.36sec, Lianne kwam tot precies dezelfde tijd als in Hoorn 59.20.

Bij de mannen ging Niko Zuidema van start. Hij startte in de vierde van vijf series vanuit baan acht. Niko kwam als derde in zijn serie over de streep in een nieuw persoonlijk record van 50.52sec.

Bas Jubels was ook goed bezig, maar kon ondanks de pannenkoeken het rondje niet sneller dan Niko afwerken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*